Κρατήστε ζωντανές τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας

Κρατήστε ζωντανές τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας με την Myweddings  Cinematography- Photography.

Η εταιρία φωτογραφίας, Myweddings, με βασικούς συντελεστές τον Γιώργο και Κώστα Χαλαμπαλάκη  την Γεωργία Γλυνάτση  αλλά και καταξιωμένους φωτογράφους και οπερατέρ ως συνεργάτες επιχειρεί να προσεγγίσει τους πρωταγωνιστές της ημέρας του γάμου μέσα από εικόνες που διηγούνται όμορφες ιστορίες, τονίζουν χαρακτήρες και δεν καταγράφουν απλά τα γεγονότα.

Οι άνθρωποι κι οι καταστάσεις είναι αυτοί που φτιάχνουν εκείνη τη μέρα κι η ομάδα της Myweddingsμε σύμμαχο την τεχνολογία προχωράει σε μία απεικόνιση με χαρακτήρα που αποδεικνύει ότι η Φωτογραφία είναι Τέχνη.

Η Myweddings θα βρίσκεται κοντά σας για να απαθανατίσει τα συναισθήματα όχι μόνο την ώρα της προετοιμασίας δίπλα στους δικούς σας ανθρώπους, αλλά και σε location την ίδια μέρα μετά το γάμο ή την επόμενη, που θα είστε πιο χαλαρές κάνοντας μαζί το χρόνο πιο δημιουργικό.

Η σύλληψη της στιγμής, μια κίνηση, ένα αυθόρμητο χαμόγελο, όλα μπορούν να αποτελέσουν ένα τέλειο κάδρο με το φως να δημιουργεί αριστοτεχνικά και να αναδεικνύει την ατμόσφαιρα με τον καλύτερο τρόπο. 

Last modified onMonday, 11 April 2016 00:07
  • Rate this item
    (1 Vote)
  • Published in Blog
  • Read 2795 times

Leave a comment

back to top