Μην αφήσετε λοιπόν την τελετή να σας αγχώσει και δώστε ιδιαίτερη σημασία σε 4 σημεία που πρέπει να έχουν κλείσει από νωρίς!

Η εκκλησία.
Η εκκλησία πρέπει να διαθέτει τις υποδομές για να σας εξυπηρετεί. Εύκολα προσβάσιμη για το αυτοκίνητο και φυσικά να έχει έναν προαύλιο χώρο που δεν θα ακυρώσει τα σχέδιά σας!

Διακόσμηση του Ναού.
Μετά, μπορείτε να καταλήξτε στην διακόσμηση του Ναού. Εδώ οι επιλογές είναι αμέτρητες και ειδικά αν πιάνει το χέρι σας, μπορείτε και εσείς να δοκιμάσετε να φτιάξετε πολλά από τα κομμάτια του στολισμού. Σημαντικό! Όπως και στο γάμο, για οτιδήποτε άπτεται του στολισμού, να είστε σε απόλυτη συνεννόηση με την εκκλησία, για τυχόν περιορισμούς!

Ο Νονός/Η Νονά.
Πρόκειται για έναν άνθρωπο που θα έχει μεγάλη συμμετοχή στην πορεία της ζωής του παιδιού και θα πρέπει να είναι ένας “δικός” σας άνθρωπος που εμπιστέυεστε και εκτιμάτε πως μπορεί να αποτελέσει ιδανικό πρότυπο στη μεταγενέστερη ζωή του παιδιού!
Σημαντικό! Φροντίστε το παιδί να έχει εξοικειωθεί με τον/την νονό/νονά του, για να μην βρεθείτε προ… απροόπτων την ημέρα της βάπτισης!

Ο Φωτογράφος!
Εδώ τα πράγματα είναι αυτονόητα. Ένας καλός επαγγελματίας θα απαθανατίσει τις στιγμές και θα εμφανίσει φωτογραφίες που θα συνοδεύουν τη ζωή τη δική σας, αλλά και του παιδιού, για πάντα! Μην το ρισκάρετε!