Πολυτιμες συμβουλες για τον γαμο απο πραγματικες νυφες


Μετά το γάμο της η κάθε νύφη έχει να μοιραστεί πολύτιμες συμβουλές: τι να κάνετε πριν το γάμο σας, τί να αποφύγετε… σε ποιες λεπτομέρειες να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή… ποια γνώμη να ακούσετε και ποιες να απορρίψετε. Ρωτήσαμε νύφες από τους πανέμορφους πραγματικούς γάμους που έχουμε παρουσιάσει στο Love4Weddings ποια είναι η συμβουλή που θα έδιναν στις νύφες που σήμερα σχεδιάζουν το δικό τους γάμο και εκείνες μοιράστηκαν μαζί μας πολύτιμα tips! Πάντως, η δική μου συμβουλή είναι η μέλλουσα νύφη να είναι ήρεμη, να κάνει αυτό που θέλει και νιώθει εκείνη και … να ευχαριστηθεί ΚΑΘΕ στιγμή της προετοιμασίας για το γάμο της. Όλη η περίοδος από τη πρόταση γάμου μέχρι και την ημέρα του γάμου είναι σημαντική!

Ανοιξιάτικος γάμος με έντονα χρώματα – Κρίστια

“Η συμβουλή μου για όλα τα κορίτσια που σχεδιάζουν τον γάμο τους, είναι να κάνουν τα πάντα με αγάπη, πολύ υπομονή και επιμονή. Και για την μέρα του γάμου, να την απολαύσουν χωρίς άγχος!”

Μοντέρνος γάμος – Ευγενία

“ Να είναι χαλαρή, χωρίς άγχος και να απολαύσει την κάθε στιγμή”

Vintage γάμος – Cary

“Άσε τα «πρέπει» για άλλη μέρα. Πιες, φάε, μίλησε, χόρεψε με τους φίλους σου. Δεν είναι ανάγκη να χαιρετίσεις όλους τους καλεσμένους έναν-προς-έναν. Πάρε το μικρόφωνο, βγάλε έναν μικρό ευχαριστήριο λόγο και συνέχισε να διασκεδάζεις στο πιο τέλειο πάρτι που εσύ τόσο καιρό προετοίμαζες. Μην σκέφτεσαι τα μαλλιά σου και το μακιγιάζ. Στο τέλος αυτό που θα μείνει η ανάμνηση του πόσο τέλεια πέρασες και έζησες εκείνη την βραδιά, και όχι αν το μακιγιάζ ήταν φρέσκο όπως το μεσημέρι…”

Φθινοπωρινός γάμος – Αννα

“Μετά από όλες τις προετοιμασίες την ημέρα του γάμου, η νύφη να είναι ήρεμη και να απολαύσει τις μοναδικές στιγμές. Κάποια πράγματα δεν θα μπορεί να τα ελέγξει (παράδειγμα ο καιρός)… στο τέλος το μόνο που έχει σημασία είναι η δέσμευση του ζευγαριού εν παρουσία των αγαπημένων τους προσώπων.”

Ρομαντικός γάμος το καλοκαίρι – Βάλια

“Θα έδινα την ίδια συμβουλή που μου έδωσε μια πολύ καλή μου φίλη: Η ημέρα του γάμου θα περάσει τόσο γρήγορα οπότε να κάνετε ο, τι μπορείτε για να τη ζήσετε πιο έντονα και ευχάριστα και να αποτυπώσετε όσο το δυνατόν πιο πολλές στιγμές και εικόνες. Σίγουρα κάτι θα πάει στραβά…μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας χαλάσει τη διάθεση!”

Shabby, chic καλοκαιρινός γάμος – Βάνα

“Συμβουλή για τις άλλες νύφες που σχεδιάζουν το δικό τους γάμο είναι να αρχίσουν από νωρίς την προετοιμασία. Να ευχαριστηθούν την ημέρα του γάμου τους και να μην αφήσουν τις μικρές λεπτομέρειες να τους αποσπάσουν την προσοχή! Εκείνη τη μέρα είναι τόσο έντονα τα συναισθήματα που δεν βλέπεις τίποτα άλλο παρά μόνο τη χαρά στα αγαπημένα σου πρόσωπα! Ένα χρόνο πριν το γάμο έλεγα ότι και αν γίνει εκείνη τη μέρα… ακόμη και χιονοθύελλα δεν πρόκειται να μου χαλάσει το κέφι!”

Ρουστίκ γάμος – Μαρία

“Η νύφη να μην κοιτάξει όλες τις λεπτομέρειες να είναι τέλειες αλλά να έχει πολύ διάθεση και να το διασκεδάσει στο έπακρο”

Ρομαντικός γάμος – Κατερίνα

“Να το διασκεδάσουν από την αρχή έως το τέλος! Θα πρότεινα η νύφη να επιλέξει συνεργάτες με τους οποίους ταιριάζει αισθητικά και με τους οποίους η επικοινωνία είναι άνετη και ουσιαστική! Για μένα αυτό ήταν κλειδί, ήμουν τόσο τυχερή με όλους τους συντελεστές, ήταν όλοι άψογοι και συλλογικά δημιούργησαν την ατμόσφαιρα που αναζητούσαμε! Επίσης η νύφη να είναι δημιουργική και να ζητάει και τη γνώμη του αγαπημένου της στις γενικές γραμμές/αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τον γάμο! Τέλος… να μην έχει καθόλου στρες εκείνη την ημέρα που είναι τόσο πολύτιμη και μοναδική! Να ζήσει τις στιγμές έντονα!”

Καλοκαιρινός γάμος – Μαρία

“Το χαμόγελό της κάθε νύφης θα είναι το ομορφότερο στολίδι της εκείνη τη μέρα! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχωθεί για οτιδήποτε και να της στερήσει τη χαρά που μπορεί να της προσφέρει αυτή η στιγμή! Πολύ σημαντικό επίσης, η σωστή επιλογή του φωτογράφου… οι φωτογραφίες θα κρατήσουν αυτές τις αναμνήσεις ζωντανές. Εμείς ήμασταν τυχεροί και σε αυτό!”

Ρομαντικός γάμος – Ρία

“Να χαρείτε την ημέρα του γάμου σας στο έπακρο χωρίς άγχος… περνάει δυστηχώς πολύ γρήγορα!”

Ρομαντικός καλοκαιρινός γάμος σε βουνό – Αγάθη

“Εκείνη τη μέρα ότι είναι να γίνει θα γίνει… ότι και εάν πάει στραβά όλα θα πάνε καλά. Δεν χρειάζονται υπερβολές… το απλό είναι ότι πιο όμορφο και μοναδικό”.

Comments are disabled.